Wie zijn we?

Wij zijn Merkmannen, een strategisch design- en communicatiebureau. Vanuit IJsselmuiden en Nijbroek, werken we iedere dag aan kwaliteit en klinkende resultaten.

Of je nu een nieuwe positionering en strategie nodig hebt, een gloednieuwe responsive website, een mooie brochure, of hulp bij je marketingactiviteiten? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit:

Dimitri Reijniers

De nieuwste aanwinst van Merkmannen. Onze Vlaamse prijzenpakker is sinds 1 september 2017 mede-eigenaar. Designer in hart en nieren, maakt van ideeën en hersenspinsels de meest spraakmakende ontwerpen. Speelt ook een aardig potje gitaar, bas en drums.

Dimitri heeft gewerkt voor de grote bureaus in Brussel en Amsterdam en is via de Veluwe terecht gekomen bij Merkmannen. Voor diverse grote klanten heeft hij prijzen gewonnen, waaronder een Gold Interactive Award.

06 247 350 70
dimitri@merkmannen.nl

Merkmannen Dimitri Reijniers
Merkmannen-dimitri-groot

Jachim Serpenti

Grondlegger van de Merkmannen en creatief en strategisch brein. Hij vindt graag eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Hij is gek op zijn Italiaanse racefiets (hij reed al eens keer van Milaan naar Kampen in 10 dagen, voor de lol). Hij staat ook zijn mannetje in de keuken, je moet zijn risotto eens proberen.

06 300 156 14
jachim@merkmannen.nl

Merkmannen Jachim Serpenti
Merkmannen-jachim-groot-2