Wie zijn we?

Wij zijn Merkmannen, een strategisch design- en communicatiebureau uit Kampen. Vanuit de mooiste locatie in Kampen, De Stadskazerne, werken we iedere dag aan kwaliteit en klinkende resultaten.

Of je een nieuwe positionering en strategie nodig hebt, een gloednieuwe responsive website of hulp bij je marketingactiviteiten, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit:

Dennis Wessels

Onze projectmanager, marketeer, business developer en fijnproever. Weet alle places to be in Zwolle en omgeving als het gaat om lekker lunchen en dineren.

Dennis heeft 10 jaar lang ervaring opgedaan bij Prominent en Molenaar in Nunspeet. In verschillende functies alles geleerd en gedaan op het gebied van marketing en business development en sinds juli 2015 is ‘ie mede-eigenaar van Merkmannen.

06 236 965 94
dennis@merkmannen.nl

Merkmannen-dennis-groot
Merkmannen-dennis-groot

Jachim Serpenti

Grondlegger van de Merkmannen en creatief en strategisch brein. Hij vindt graag eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Hij is gek op zijn Italiaanse racefiets (hij reed al eens keer van Milaan naar Kampen in 10 dagen, voor de lol). En hij staat ook zijn mannetje in de keuken, je moet zijn lasagne eens proberen.

06 300 156 14
jachim@merkmannen.nl

Merkmannen-jachim-groot
Merkmannen-jachim-groot

Joost Hertsenberg

Onze ex-soldaat die met militaire precisie ontwerpen uitwerkt en aanlevert bij de drukker. Kent Photoshop en Indesign als zijn broekzak.

Joost houdt van mooie dingen: hij rijdt een Alfa Romeo Giulietta en bij mooi weer stapt hij strak in het leer op zijn scharlakenrode Ducati 959 Panigale. Je kan een keertje meerijden als je durft…

038 210 01 30
joost@merkmannen.nl

Merkmannen-joost-groot
Merkmannen-joost-groot