Wat was de vraag?

Hans heeft gewoon een nieuwe website nodig. Eentje met een duidelijk verhaal, die zijn klanten aanspreekt en laat zien waar hij echt goed in is: big data en bruggen bouwen.

Merkmannen-wat-doen-we-858x858-1

En wat was de oplossing?

Hans is zoals hij zelf zegt een heerlijke nerd. Iemand die Big Data snapt en uit kan leggen. Echt ongewoon is dat hij snapt dat het gesprek tussen een marketing- of salesmanager en een IT-er bijzonder stroperig kan verlopen, omdat het twee totaal verschillende bloedgroepen zijn. Hans is het oliemannetje. Hij laat ze op een goede manier samenwerken, zodat ze tot resultaat komen.

De oplossing die we hebben ontwikkeld laat zien waar Hans in gelooft: eerst data analyseren, dan structureren en dan nieuwe mogelijkheden creëren. En je altijd blijven verwonderen over de grenzeloze mogelijkheden die big data biedt, maar die bijna niemand gebruikt. Die mogelijkheden legt hij bloot en daar leert hij zelf iedere dag weer van.

Merkmannen-wat-doen-we-858x858-1

Resultaat

Een passende identiteit, een professionele uitstraling en een goed verhaal onderbouwd met cases. Zodat hij iedereen kan uitleggen wat hij doet en hoe. Van de website tot de digitale nieuwsbrief en de klantcases. Hij kan nu met een gerust hart zijn eigen big data het werk laten doen en nieuwe relaties opbouwen.

Bekijk hier de website van PiConcepts.

Merkmannen-portfolio-Piconcepts-858x858-1
Merkmannen-portfolio-Piconcepts-858x858-5
Merkmannen-portfolio-Piconcepts-858x429-2

Meer weten?

Dennis

Benieuwd naar wat we voor
jou kunnen doen? Bel met Jachim:
038 210 01 30

Merkmannen-portfolio-Piconcepts-858x858-3