Zorg- & Welzijnswinkel live

VANUIT DE GEBRUIKER GEZIEN

Sinds kort staat de gloednieuwe webshop van senZup live: zorgenwelzijnswinkel.nl is dé gebruiksvriendelijke webshop als je op zoek bent naar handige hulpmiddelen voor een (thuis)zorgsituatie. Rollators, aangepast bestek, wandelstokken, medicijncassettes en ruim 500 andere producten kun je kopen bij de Zorg- & Welzijnswinkel.

Het uitgangspunt voor de realisatie van deze site zijn de diverse gebruikers/kopers. We hebben daarom samen met de klant diverse gebruikersprofielen opgesteld en op basis van de specifieke behoefte per gebruikerstype de wireframes opgezet.

De website is volledig responsive ontwikkeld.

In de eerste maand is er een stabiele orderstroom op gang gekomen met goede marges. Kortom: de fundatie voor een succesvolle webshop is gelegd, nu is het tijd om verder te bouwen.

Merkmannen is naast de ontwikkeling van het platform ook verantwoordelijk voor de Adwords en Google Shopping campagnes van Zorg- & Welzijnswinkel.

De diverse gebruikersprofielen hebben we vertaald naar wireframes waarin de informatiebehoefte van alle gebruikerstypen terug te vinden is.