Met een dikke S

SPULLEN

Je hebt van die dingen waar je echt aan gehecht raakt. Dat als je ze verliest het echt een beetje pijn in je hart doet. Het kan echt van alles zijn. Van een te grote koffiemok die je bij het afscheid van je collega’s hebt gekregen tot een sleutelhanger die van je opa is geweest. Het zijn maar spullen, maar toch.

20 JAAR

Tranen sprongen er in mijn ogen tijdens het telefoongesprek dat ik vorige week met mijn vrouw Nelleke had. Zij kon er niets aan doen, maar ik sloopte tijdens het gesprek mijn geliefde Rotring vulpotlood. 20 jaar geleden gekregen op een ouderwets koude sinterklaasavond. Drukte mijn duim nauwelijks onder het klipje en knak. Kon mezelf wel voor mijn kop slaan.

VRIENDEN VOOR HET LEVEN

Doodzonde. Ik dus een mailtje gestuurd naar de klantenservice van Rotring met de vraag of ik een nieuw klipje kon bestellen. Binnen 1 dag een reactie terug. Helaas is dat niet mogelijk. Ze verkopen het klipje niet los. Maar, ze stuurden me in plaats daarvan een nieuwe pen op. Gratis en voor niets. Zodat ik de komende 20 jaar weer vooruit kan. Wauw! Zo kan het dus ook. Vrienden voor het leven. Met hele goede service bereik je meer dan je zou verwachten. Mocht je dus nog een pen nodig hebben 🙂