DUO van Kinedo

WEBSITES EN BROCHURES VOOR NEDERLAND EN BELGIË

De nieuwste oplossing voor je badkamer, het DUO bad van Kinedo. Een douche en bad ineen, met handig deurtje voor een lage instap en met diverse opties voor extra comfort, zoals een whirlpoolfunctie.

Merkmannen heeft de brochures en websites gemaakt voor de Nederlandse en Belgische (tweetalige) markt. We zijn begonnen met het opstellen van diverse user profiles en user stories. Op basis van deze informatie hebben we de sites en de brochures ontwikkeld. Voor de websites hebben we Adobe XD gebruikt, zodat de klant direct een duidelijk beeld krijgt van de functionaliteiten van de website.

Daarnaast hebben we het script voor de TV commercial herschreven en hebben we de media-inkoop voor Nederland verzorgd. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de Adwords campagnes en maandelijkse rapportages.

De Experience Design fase in Adobe XD

De websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel en tablet, waarbij de conversie voor mobiel boven verwachting hoog ligt. Voor de website hebben we tevens een configurator ontwikkeld welke zowel door de consument als de installateur gebruikt wordt.

Na een succesvolle productintroductie in Nederland en België zijn we nu de websites aan het optimaliseren en de online campagnes en overige marketingkanalen aan het verbreden.

De vergelijkingstabel op de website en een deel van de wireframes.