De Kinderkliniek op Facebook

ADVERTISING

Voor De Kinderkliniek is Facebook een mooi platform om te communiceren met hun achterban. Wekelijks wordt er van alles gepost, van serieuze berichten tot grappige en leuke berichten en foto’s. Veel mensen dragen De Kinderkliniek een warm hart toe voor het goede werk dat ze doen. De berichten worden dan ook massaal gedeeld en er worden veel comments achter gelaten bij de berichten. Helaas kent nog niet iedereen De Kinderkliniek en daar willen we graag wat aan doen.

FACEBOOK ADVERTISING VOOR DEKINDERKLINIEK

Daarom zijn we onlangs gestart met Facebook advertising. Een ideale manier om specifiek binnen de doelgroep (moeders van kinderen tot 18 jaar in en rondom Almere) je boodschap te vertellen. In het geval van De Kinderkliniek gaat het natuurlijk niet om advertising in de letterlijke zin van het woord, met aanbiedingen en marketingkreten. Het gaat om feiten: korte wachttijden en een hoge waardering van patiƫnten en ouders/verzorgers bij Zorgkaart Nederland.

De campagne draait een paar weken en we weten zo’n 1 op de 2 moeders met kinderen in en rondom Almere te bereiken die actief zijn op Facebook. Een mooi succes, dat daarnaast ook nog de nodige likes heeft opgeleverd en een hoge IPM (interaction per mille).